30. évforduló

2018.02.10. 17:00

Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe 2018

A Miss Alpok-Adria szépségverseny szempontjából különleges ez az év, hiszen a rendezvény idén ünnepli útnak indítása 30. évfordulóját, ami igazi sikertörténetet jelez. Az első szépségkirálynőt 1988-ban koronázták meg.

kod

A versenyhez ezúttal is elengedhetetlen belépő a profi fotózás

 

Felkészülni! Fotók: Nagy Jácint

Az Olaszországból útjára induló versenysorozat felejthetetlen élményeit már több ezer lány élhette át, s ebben most Vas megye szépségeinek is részük lehet, hiszen 2018. március 10-én rendezik meg a megyei döntőt, amelynek az impozáns környezetű Caramell Premium Resort Superior hotel ad helyet.

A szakmai zsűrinek nem lesz könnyű a döntés, hiszen rengeteg szép lány jelentkezett a megyei döntőre: március 10-én közülük választják ki a győztest, aki a magyarországi döntőben indulhat az országos királynői címért.

A Vas megyei döntőbe jutott lányok három különböző öltözékben lépnek majd színpadra. A fürdőruhás forduló mellett egy kötetlenebb, farmer-sort összeállításban is felvonulnak, az estélyis körben Dudik Szonja tervező

couture-alkotásait viselik majd.

Kőhalmi Vivien, a Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe verseny szervezője elmondta, nagy hangsúlyt fektetnek a lányok felkészítésére is. Közös programokat szerveznek a versenyzőknek, ahol közelebbről megismerik egymást, megtanulják a színpadon való megjelenést és mozgást, továbbá részletesebben megismerkednek a megye történelmével és nevezetességeivel, hiszen a versenyen a zsűrit nemcsak a szépségükről kell meggyőzniük, hanem a tájékozottságukról is.

A versenyhez ezúttal is elengedhetetlen belépő a profi fotózás

A Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe cím kiadása mellett udvarhölgyeket is választanak, illetve szponzori különdíjak is gazdára találnak.

A szervezők pedig garantálják azt a fantasztikus hangulatot és élményt, amellyel mind a versenyzők, mind a nézők hazatérhetnek, hiszen a tökéletes környezet, a csodálatos versenyzők és különleges couture estélyi ruhák mellett sztárvendéggel és szórakoztató műsorokkal is készülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában