Az érterápia csodái

2018.03.07. 12:00

Sok mindenre jó a mágneses erővel gyógyító módszer

Egyre elterjedtebb a BEMER-terápia használata Magyarországon is. Az orvosok is gyakran ajánlják betegeiknek.

Csizmadia Anna

Feküdjünk negyedórát, amíg hat a terápia – tudtuk meg Molnárné Horváth Anitától Fotó: Unger Tamás

A BEMER-terápia során különböző mágneses jelekkel kezelik a szervezetet. Ez a bonyolultnak tűnő módszer pedig nagyon egyszerűen működik, és számos kedvező hatása van.

Feküdjünk negyedórát, amíg hat a terápia – tudtuk meg Molnárné Horváth Anitától Fotó: Unger Tamás

- Szerencsére egyre jobban terjed ez a terápia az orvosok körében is – tudtuk meg Molnárné Horváth Anita BEMER-terápiás szakembertől. – Mivel már elismert orvostechnikai eszköznek számít, kórházak, rendelők is ajánlják. Most már a meddőség kezelésére is használják – férfiaknál és nőknél egyaránt. Ha nem tudni, mi okozhatja a problémát, a pár mindkét tagját kezelik, segítségével rengeteg BEMER-baba született már.

A terápia különleges hatékonyságát annak köszönheti, hogy mágneses ereje akkora, mint a Földé. Ez elsőre különösen hangzik, ám ha belegondolunk, hogy a testünk ennek egész életünkben ki van téve, már nem is ijesztő gondolat.

A kezelés során egy matracon kell feküdnünk, majd egy párnaapplikátort helyeznek a problémás területre. Ez a pulzáló erő gondoskodik arról, hogy a mikrokeringés javuljon a testben. Mivel ez a vérkeringésünk legfontosabb része, rengeteg különböző típusú betegségre gyógymód. – Sokféle problémával jönnek hozzám a betegek: van aki fülzúgással, van aki fekéllyel vagy érszűkülettel – meséli a szakember. Kiemelte: a terápia a fokozatosság elvén működik. – Először egy tizenhat perces kezeléssel kezdünk, majd alkalmanként növeljük az időtartamot húsz percig. Mindennap kell jönni, de már az első után javul a beteg állapota.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában