smink

2018.10.31. 20:53

Így készítsen házilag műsebet az esti halloween bulira! (videó)

Valami igazán különleges jelmezre vágyik? Tegye igazán hátborzongatóvá a megjelenését műsebekkel!

Téved, ha azt hiszi bonyolult dolog elkészíteni egy csúnya sebet a karjára vagy az arcára. Bár halloween közeledtével egyre több boltban vásárolhat felragasztható sérüléseket, valljuk be egyik sem túl élethű. Most megmutatjuk, hogyan varázsolhat magának vérfagyasztó sebet néhány perc alatt!

Mi kell hozzá?

A sebhez:

  • 1 dl víz
  • 3 ek liszt
  • alapozó
  • Egy kis tálkában keverje össze a vizet és a lisztet valamint egy kis alapozót. Hagyja állni 5 percet. Ha jól csinálta, egy nyúlós, ragacsos anyagot kap.

    1. lépés

    Egy kiskanállal tegyen a bőrére a masszából és kenje el vastagon. Ragasszon bele apró papír zsebkendő darabokat, majd miután készen van, vékonyan újabb réteget kenjen rá a masszából. Hagyja megszáradni.

    2. lépés

    Tompa ollóval vágjon egy kis rést a „sebbe”.

    3. lépés

    Kezdődjék a sminkelés! Ecset segítségével, bőrszínű púderrel fedje be a már megszáradt masszát, a rést pedig vörös rúzzsal, vagy festékkel kenje be. A szélekbe tehetünk egy kevés sötétkék színt az élethűség kedvéért.

    + tipp

    Ha készen van a sebünk, művérrel még vérfagyasztóbb hatást érhetünk el!

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!