Hirdetés

2020.06.14. 07:00

Tényleg az aranyszínű karóra a legszebb?

Fotó: pixabay

Mikor érezted azt utoljára, hogy tökéletes a megjelenésed? A magabiztosságot is adó külsőségek nem csak a választott ruhadarabon, a frizurán múlnak, hanem az olyan kiegészítőkön is, mint a karóra. Persze azt gondolhatnánk, hogy leáldozóban van a karórák ideje, hiszen manapság bármelyik okoskészüléken követhetjük az idő múlását. Míg 20 évvel ezelőtt természetes volt, hogy mindenki karórát hordott, addig napjainkban ez már korántsem így van.

 

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy egyre inkább divatba jön újra a karóra viselése, sőt, ma már sokak számára elmaradhatatlan eleme a megjelenésnek. Az online kínálatot látva még az óramárkák terén otthonosan mozgók is elbizonytalanodhatnak, hiszen a sokféle szín, szíj alapanyag és funkció között nem egyszerű rátalálni az ideális darabra. Nagymértékben megkönnyíthetjük azonban saját dolgunkat, ha átgondoljuk, milyen életmódot élünk és ehhez mely típusú karóra passzolna leginkább.

 

Az elegáns, klasszikus darabok kitűnő választásnak bizonyulnak akkor, ha többnyire irodában, tárgyalásokon és megbeszéléseken zajlik életed. A fém szíjjal rendelkező karórák szinte minden öltözködési stílushoz passzolnak, így univerzális jellegüknél fogva korosztálytól és szakmától függetlenül ideálisak. De mi a helyzet az aranyszínű órákkal? Túlságosan hivalkodóak, vagy bátran választhatjuk azokat a hétköznapokban is? A tapasztalatok szerint az arany karóra lehet igen nőies a megfelelő öltözékkel, de ha viselője túl fiatal, akkor akár ízléstelen is lehet a megjelenés tőle. Sok múlik a minőségen, ám manapság bőven akad vetélytársa az aranyszínű női karóráknak. (forrás: timestore.hu)

 

S hogy mennyire fontosak az árak? Valóban csak a több százezres, milliós darabok mutathatják meg, milyen színvonalon élsz és mennyire jó az ízlésed? Valljuk be, ezeket nem sokan engedhetik meg maguknak, így az olcsóbb, ám mégis minőségi kategóriába tartozó darabok az igazán kedveltek. Helyezzünk hangsúlyt arra is, hogy milyen márka mellett döntünk, ugyanis egy jó választással hosszú évekre kifogástalan minőséget és esztétikus megjelenést kaphatunk a pénzünkért.

 

A karóra viselése trend, de funkciója mellett sem mehetünk el. Hozzájárul a vonzó megjelenéshez, és finom vonalaival, anyagával, színével a nőiesség kiteljesítője is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában