2023.10.06. 07:00
Hogyan is készítsünk halételeket?
Forrás: Szemes Dániel
Vajon miért fogyaszt a magyar ember az ajánlatosnál kevesebb halat, és mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon? Néhány jótanáccsal szeretnénk segíteni azoknak, akik valamiért idegenkednek a halételek elkészítésétől. Podcastműsorunk vendége ezúttal Bősz Miklós kőszegi séf, aki szakácsként és kreatív alkotóként rendszeres közreműködője a vaskeresztesi Halas Napoknak. Neki tesszük fel a sokakat foglalkoztató kérdéseket: Hol vásároljunk halat és milyen fajtát? Kell-e félni a fagyasztott tengeri halfiléktől? Milyen fűszereket használjunk? Serpenyőben vagy sütőben süssük? És mennyire ajánlatos csípősre főzni a halászlét? Bősz Miklóstól még a tenger gyümölcseinek otthoni elkészítéséhez is könnyen megvalósítható receptet kapnak olvasóink.
vaol.hu podcast
- Balogh Lívia, színházi asszisztens, ikreket nevelő anyuka
- Mesélő podcast a kőszegi Garai családról
- Bánhegyi Kata kötélugró sztár mesélt a cirkuszi életről, és az új szenvedélyéről is
- Tudja, mit csinál egy elektrokozmetikus? Podcastunkból ez is kiderül
- A jó lakberendező segít, hogy az emberek jobb környezetben éljenek