Tündérszépek

2024.02.23. 07:00

Jó kezekben leszel! A fotóriporter is jelentkezésre bátorít

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Mediaworks Tündérszépek címmel ismét meghirdetett szépségversenyére. Fotóriporterünk jó tanácsait hoztuk el a jelentkezőknek.

Gáspár Eszter

Felvételünk korábbi fotózáson készült

Forrás: VN-archív

Fotó: © Cseh Gábor

Szendi Péter, a vaol.hu és a Vas Népe fotóriportere látja el hasznos tanácsokkal a Tündérszépe-jelölteket: Vajon hogyan érdemes megjelenni a fotózáson és a versenyen? – Érkezz ápoltan a fotózásra, mosd meg a hajad, és formázd úgy, ahogy kedved tartja! Otthon próbáld fel azokat a ruhákat, kiegészítőket, amelyeket szeretnél a fotózáson viselni, és hozd magaddal azokat, amelyekben a legszebbnek érzed magad! Ne aggódj, a fotózás helyszínén át tudsz majd öltözni! Amiatt sem kell izgulnod, ha van tetoválásod, egyáltalán nem zárja ki, hogy jelentkezz! – sorolja Szendi Péter. 

Van folytatás is: – Ne idegeskedj azon sem, hogy nem vagy profi modell, mi segítünk, hogyan állj a kamera elé, de javaslom, hogy otthon te is gyakorolj a tükör előtt, hogy mely mozdulatok az előnyösek számodra. Ne stresszelj, végig profi kezekben vagy, a jókedvet és a szép fotókat garantáljuk! – nyugtat meg mindenkit fotóriporterünk. Sokan neveztek már úgy, hogy előtte még nem álltak profi kamerája elé. Ez nem baj, sőt! A Tündérszépek nemcsak egy verseny, hanem egy élmény is lehet azoknak, akik szeretnének új dolgot kipróbálni, feldobni a szürke hétköznapokat, vagy egyszerűen belelátni a média kulisszái mögé.

 Egy ilyen tapasztalás nagyon jól jöhet, és az önbizalomnak is nagyon jót tesz. Gyertek!

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában