Szépségverseny

2024.03.07. 20:03

Elkezdődött a Tündérszépek fotózása! - Mutatjuk az első képeket

Csütörtökön két lány jött el a fotózásra, akik eleinte kicsit izgultak, de végül mindketten feloldódtak és a legszebb arcukat mutatták meg a kamerának. Elkezdődött Vas vármegyében a Tündérszépek fotózása.

Gáspár Eszter

Ebben az évben is folyamatosan érkeznek a jelentkezések a Tündérszépek országos szépségversenyre. A héten már a vasi kiválasztott lányok fotózása is megkezdődött. 

Tündérszépek
Jó hangulatban telt a Tündérszépek fotózása
Fotó: © Cseh Gábor

Elsőként Fehér Beatrix állt a kameránk elé. Már visszatérő versenyzőként köszönthettük, hiszen három éve is részt vett a Tündérszépek versenyen.

 A 32 éves celldömölki lány elárulta, hogy azért jelentkezett a versenyre, hogy idén is kipróbálja magát.

Másodjára Veszprémi Lilien érkezett, aki az elő percekben kicsit izgult, de hamar feloldódott és hatalmas mosollyal állt a kameránk elé. A 22 éves szombathelyi lány azért jelentkezett, hogy új dolgokban is kipróbálja magát.

A fotózások a következő napokban is folytatódnak, a versenyzőkkel telefonon vesszük fel a kapcsolatot, és tájékoztatjuk őket a tudnivalókról. Érdemes mielőbb jelentkezni, hiszen a férőhelyek száma korlátozott. Várjuk minden 18 és 35 év közötti hölgy jelentkezését!

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.
 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!