Még jelentkezhetsz!

2024.03.02. 12:30

Tündérszépek: így lehet tökéletes az alakod - szombathelyi edzőteremben kerestük a választ

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Gáspár Eszter

Bodovics Barbara a három gyermekes édesanya személyi edzője Bertha György

Fotó: © Cseh Gábor

Lehet tökéletes az alakom lemondások nélkül? 

Sokan szeretnék hallani a választ, hogy igen… Persze a fránya genetika egyesekkel jobban bánik, de többségünknek bizony keményen meg kell dolgozni azért, ha változtatni szeretnénk; a tökéletes alakról nem is beszélve. Ellátogattunk egy szombathelyi edzőterembe, ahol hasznos tanácsokat kaptunk, hogyan érdemes elkezdeni, főként ha egy szépségversenyre készülünk. 

A diéta és a mozgás legyen személyre szabott Bertha György személyi edző elárulta: 

– Nem lehet egyik pillanatról a másikra elérni a kitűzött célt, bizony ide tudatosság kell a versenyző lányok részéről is. Az étkezésen nagyon sok múlik. Az edzők segíthetnek a helyes diéta és étrend meghatározásában is, segíthetik optimalizálni az edzéstervet – például hogy mikor milyen izomcsoportokat célozz meg –, illetve ha bármilyen kérdésed van, ahelyett hogy az interneten szereplő, esetleg nem megbízható forrásból tájékozódsz, részletes, pontos és személyre szabott válaszokat kaphatsz. Egy kezdőnél különösen oda kell figyelni arra, hogy helyes testtartással és technikával végezze el a gyakorlatot. Ez nem csupán maximalizálja az edzés hatékonyságát, hanem jelentősen csökkentheti az edzőtermi sérülések kockázatát. 

Bertha György személyi edző és Bodovics Barbara, aki három gyermek édesanyja
Fotó: Cseh Gábor

Bodovics Barbara három gyermek édesanyja, fiatalokat megszégyenítő bomba formában van. Ő a tudatosság és az előre tervezés híve, különösen az étkezés terén. Nagyon odafigyel arra, hogy mit és mikor eszik. Heti háromszor edz, és elárulta, neki is több évébe került, hogy ilyen formában legyen. 

Nem szabad siettetni a fogyást 

– Nem szabad siettetni a fogyást, mert a testünknek és a mentális egészségünknek sem tesz jót. Kellő motivációval, türelemmel és tudatossággal mindenki elérheti a kitűzött céljait – biztat mindenkit Bertha György.

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!