Szépségverseny

2024.04.18. 20:00

Harmadszor is tündérszép - A győrvári Barbara már anyuka, de büszke az alakjára

Tündérszépek Szerkesztőségünk sorra kapja a jelentkezéseket a Tündérszépek 2024 szépségversenyre. Vannak, akik előszőr próbálkoznak. A győrvári Molnár Barbara harmadik versenyére készül.

Horváth László

Molnár Barbara a legutóbbi Tündérszépekere is jelentkezett

Forrás: VN-archív

- Úgy gondoltam, ha már kétszer jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, akkor idén is ezt teszem – mondta a huszonkét éves Barbara. – Büszke vagyok az alakomra. Nem titkoltan, erőt szeretnék adni a hozzám hasonló nőknek. Bátran vállalják fel magukat!

Barbara
Molnár Barbara a legutóbbi Tündérszépekere is jelentkezett
Forrás: VN-archív

Barbara nem kis büszkeséggel mesélte, az elmúlt két évben megtalálta párját, és még nagyobb örömére tavaly novemberben megszületett a kisfiuk. 

Az elmúlt fél év minden percét az anyaság tette ki. - Szerencsésnek mondatom magam, mert a szülés után hamar visszanyertem a régi alakom. Az étkezésre természetesen odafigyelek - fogalmazott.

Barbara szívesen emlékezett vissza az elmúlt két Tündérszépek fotózásra: jó hangulatban telt, imádott a kamera előtt lenni. Azt pedig már mi tesszük hozzá, az idei fotózás előtt fodrász és sminkes járul hozzá, hogy a lányok a legjobb formájukat adják.

A Tündérszépek bemutatása az elmúlt héten kezdődött. Vas vármegyéből eddig megismerhették a balogunyomi Ávár Máriát, a szombathelyi Veszprémi Lilient, a sárvári Fehér Barbara Kyokot, illetve a celldömölki Fehér Beatrixot. A lányok már gyűjtik a szíveket, irány a vaol.hu!

A vasiak Komárom-Esztergom, valamint Győr-Moson-Sopron vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. Nevezz mielőbb, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt elindult. 

Egyéni portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. 

Az első, regionális fordulóból három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe. A mezőny legmagasabb értékelését kapó, de az ítészek által nem kiválasztott versenyző közönségkedvencként még egy szavazáson megméretheti magát a másik hat régió „szívkirálynőivel”. A központi közönségszavazás nyertese is bejut a 22 fős fináléba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában