Frissítsük fel együtt a gardróbját!

2018.08.31. 20:48

Bevásárlónapok: kuponfüzettel segítünk olvasóinknak a választásban

Vonzó lehetőségekből nem lesz hiány a jövő hétvégi bevásárlónapokon. Kuponfüzettel segítünk olvasóinknak a választásban.

Tóth Kata

Könnyen variálható ruhadarabokat zsákmányolhatunk

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Kuponfüzetet találnak a mai lapban: az abban sorakozó 21 kupont szeptember 8–9-én, szombaton 9-től 20 óráig, vasárnap 10-től 18 óráig a Vas Népe, Family Center és a Praktiker közös akciójában részt vevő boltokban használhatják fel. Böngésszék kedvükre az egyes üzletek ajánlatait, és arról se feledkezzenek meg, hogy ha a kupont és Vas megye kártyájukat együtt mutatják fel a Retro Optikában, a Playersroomban vagy a Mr. Big fehérneműüzletben, akkor öt százalék extra kedvezményt érvényesíthetnek ezeknél a partnereinknél.

Könnyen variálható ruhadarabokat zsákmányolhatunk
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Ahogy a Vas Népe-bevásárlónapok előtt megszokhatták, egyenként bemutatjuk az akcióban részt vevő összes üzletet. Készülődjünk együtt a hűvösebb napokra, és kalandozzunk először kicsit a divat világában, amelyben az idén a klasszikus őszi színek mellett meglepő tónusok – a lila árnyalatai, a sárga, a királykék és a fehér – is helyet kaptak, hogy teret adjanak az önkifejezésnek és a merész kísérletezésnek. A sárga egyértelműen a jókedv színe: a komor őszben különösen nagy szükségünk lesz vidámságra, viseljük bátran minden árnyalatát! .Over­size kabátok, virágmintás midi és kockás trapézruha, galléros, gallér nélküli, A-vonalú és harangruhák, pasztell övek is vannak az új őszi kollekcióban – a női ruhák legújabb, a jelenlegi trendekhez igazodó fazonjainak széles választékát kínálja az Orsay. Könnyen variálható, minden alkalomra tökéletes ruhadarabok lehetnek zsákmányaink üzletükben egy alapos boltmustra után. A bevásárlónapokon 20 százalékkal olcsóbban adják a felsőket és a blúzokat. Stílus egy életen át! – mondja magáról a Styl. A minőségi férfi ruházatáról ismert üzlet saját készítésű, saját márkás termékein kívül új brandeket is ajánl a Family Centerben: minden férfiingre, övre és nyakkendőre vonatkozik náluk a 20 százalékos kedvezmény, amit a kasszánál érvényesíthetünk. Szezon eleji választékukból nem hiányoznak a nadrágok, öltönyök, karcsúsított zakók szürkében, drappban, barnában és a kék árnyalataiban. Az újdonságaik között női kosztümöket, fekete alapon fehér pöttyös ruhát, mélykék blézert, nadrágkosztümöt is láttunk. Teljes készletcserére készül az idén 27 éves Bla-Bla Fashion: 50 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá az üzletben mindenhez, amit csak a vállfákon, polcokon látunk – férfi olvasóink jó áron frissíthetik fel ruhatárukat pólókkal, farmerekkel, rövid nadrágokkal vagy akár mellényekkel.

A hétfői Vas Népében bővebben is olvashatnak arról, mivel várják még olvasóinkat az üzletek és a Praktiker áruház, amely nem először csatlakozott az akcióhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!