hirdetés

2020.11.11. 10:30

Weboldal készítés arculattervezéssel

A weboldal készítés során nem csak az számít, hogy a programozók, grafikusok, marketingesek mekkora tudással is tapasztalattal rendelkeznek, hanem az is, hogy mennyire értik meg az adott projektet.

Modern designer drawing by hand a new design concept on a specialized notepad. Creative process. Man writing by hand, sitting at the desk in the office.

Fotó: Arthur Hidden

Számunkra mindig is fontos volt, hogy megértsük, mire van szüksége az ügyfelünknek és ennek nyomán személyre szabott megoldással tudjunk előállni. A tapasztalataink azt mutatják, hogy az egyedi ötletek eredményesebben működnek, ez az egyik legfőbb ok annak, hogy mi az egyedi weboldal készítésre specializálódtunk.

Profi weboldal határidőre pontosan

Munkánk során arra törekszünk, hogy az általunk készített egyedi weboldal 100%-ban olyan legyen, mint amilyennek az ügyfelünk elképzelte. Egyedi admin felületet biztosítunk, ezzel is garantálva, hogy a weblap használata „kézre álljon” és ne ütközzön semmilyen problémába. A minőség mellett a pontosságot is szem előtt tartjuk, hiszen jól tudjuk, mennyire fontos, hogy az új weboldal elinduljon és gördülékenyen működjön. A weboldal készítés során egyrészt a célközönségre másrészt pedig a versenyelőnyökre alapozunk, hiszen a tudatos tervezésben rejlik a különleges honlapok titka.

Arculattervezést is vállalunk

Sok vállalkozó fordul hozzánk segítségért és kér tőlünk honlapot, akiknek még nincs logója, arculata. Ilyenkor mindig felajánljuk, hogy mi ebben is szívesen segítünk, hiszen egy ütős weblap nem csak technikai háttérből áll, emellett a webdesign is szerves részét képezi. Egy honlapon mindennek, színeknek, formáknak is üzenetértéke van. Csak akkor igazán tud jól működni a marketing, ha a vállalkozásnak van egy kiforrt arculata, ami összhangban a vállalkozói üzenettel, és jól tükrözi a versenyelőnyöket is. Igény esetén a weboldal készítést arculattervezéssel, webdesign tervezéssel együtt vállaljuk.

Vállalkozóként az egyik legfontosabb online felületed a weboldalad. Ha még nincs vagy ha nem olyan, mint amilyennek lennie kellene, akkor mi segítünk. Ha szeretnéd, a még hatékonyabb eredmény elérése érdekében kialakítunk neked egy új arculatot vagy felturbózzuk a régit. Csak szólj, és máris kezdhetjük a közös munkát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!