és az eső?

2018.05.05. 09:22

Meleg és szél kíséri a ballagókat Vas megyében

Kellemes meleg idő vár a szombaton ballagókra.

vaol.hu

Debrecen, 2018, április 8. A kedvező időjárásnak köszönhetően virágot bontottak a mandulafák. A szirmok között poszméhek (Bombus) gyűjtenek nektárt és virágport, közben beporozzák a gyümölcsfa virágait. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Az éjjeli órákban 15, napközben pedig akár 26 fok is lehet, vasárnap csökken majd a hőmérséklet.

A szél a hét többi napjához hasonlóan továbbra is nagy erősségű lesz. Félő volt, hogy eső veri el a ballagó diákokat, ám ettől sem kell tartaniuk, hisz legközelebb a következő hét második felében érkezik csapadék ( a met.hu előrejelzése alapján). A reggel még látható felhőzet napközben folyamatosan csökken majd. A gomolyfelhőkből legfeljebb kis zápor érkezik majd.

A Balaton nyugati medencéjében helyenként akár viharos (50-65 km/h) széllökések is előfordulhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában