Időjárás

2022.08.10. 07:34

Kellemes, nyári idő lesz szerdán is Vas megyében

Csak elszórtan egy-két gomolyfelhő takarhatja majd el a Napot.

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A kora délelőtti órákban még a Dunántúlon lehetnek felhősebb körzetek, majd sok napsütést általában csak lapos gomolyfelhők zavarják, amelyek néhol össze is állhatnak. Számottevő csapadék nem valószínű, de egy-egy futó záport nem lehet kizárni. A csúcshőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű. Késő este 15 és 23 fok között alakul a hőmérséklet - írja a met.hu előrejelzése. Veszélyjelzés jelenleg nincs érvényben megyénk területén. 

Fronthatás nem terheli szervezetünket. A légköri változásokra érzékenyeknél gyenge melegfrontra jellemző tünetek jelentkezhetnek úgy, mint fejfájás, fáradékonyság, álmosságérzet, alvászavarok, feszültség, idegesség. Erős lesz az UV-sugárzás, ezért gondoskodjon a bőr és szem védelméről. A meleg idő miatt a szervezet folyadékigénye is megnő, ezért a nap folyamán ennek pótlására is érdemes odafigyelni - tájékoztat a koponyeg.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!