Időjárás

2022.12.23. 08:14

Északnyugat felől szórványos eső érkezik

koponyeg.hu

Forrás: koponyeg.hu

Pénteken délelőtt borult, párás, néhol tartósan ködös idő lesz, és szórványosan eső is kialakul. Délután eleinte délnyugaton előbukkanhat a nap, majd északnyugat felől újabb esőfelhők érkeznek. Keleten egész nap maradhat a borús, párás idő. 4 és 12 fok között alakul a hőmérséklet, délnyugaton lesz a legenyhébb idő.

Szenteste napján a nap első felében marad a borongós, párás idő, főleg hajnalban és reggel még esőkkel. A déli óráktól északnyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap. A nyugati szél többfelé megélénkül. 7-13 fokos enyheség várható. Éjfél körül 7-8 fok valószínű.

Karácsony első napján reggelre délnyugaton és északkeleten képződnek sűrű ködfoltok, ezek feloszlása után változóan rétegfelhős időre számíthatunk. Csak néhol lehet kisebb eső. 9-11 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Karácsony második napján délnyugaton némi napsütés előfordulhat, de az ország nagy részén párás, rétegfelhős idő lesz. Foltokban továbbra is lesznek ködfoltok. Az északnyugati szél megélénkül. A tartósan ködfelhős tájakon 4-10, máshol 11-16 fok lesz.

Forrás: koponyeg.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában