Időjárás

2022.12.31. 10:02

Kora tavaszias idővel búcsúzik az év

koponyeg.hu

Szilveszter napján az ország északkeleti felén egész nap borult, párás időre számíthatunk, míg délnyugaton szűrt napsütés is lehet. 5 és 17 fok között változik a hőmérséklet - délnyugaton lehet továbbra is kora tavaszias az idő. A déli, délnyugati szél megélénkül. 

Újév napján eleinte csak északkeleten lesz párás, ködfelhős az idő, majd dél felé terjeszkedik a rétegfelhőzet, estére mindenhol beborul az ég. Szitálás előfordulhat. Élénk marad a délies szél. 11-12 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn reggelre többfelé képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik, illetve dél felől szakadozik. A déli tájakon pár órás napsütés lehet, míg északon maradhat a borongós idő. 7 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden a ködös, borús reggel után délután északnyugat felől átmenetileg csökken a felhőzet, a szél is megélénkül. A maximum 11 fok körül valószínű.

Szerdán túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös idő lesz. Szitálás előfordulhat. 3 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Forrás: koponyeg.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában