Közlekedési balesetek

2017.01.30. 10:35

Mutatjuk, mi történt az elmúlt napokban a vas megyei utakon

Egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral járó balesetnél helyszíneltek a vas megyei rendőrök.

A digitális kárbejelentő megkönnyíti az eljárást. Ha baleset történik, mindkét (vagy több) félnek értesítenie kell a biztosítóját

Fotó: Shutterstock

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság baleseti összefoglalója szerint egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt, ezen kívül munkatársaik további négy anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Személyi sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2019. január 29-én Celldömölkön. Egy helyi lakos motorral közlekedett a Sági utcában, amikor haladása során elveszítette uralmát járműve felett, megcsúszott az úton és motorjáról a földre esett. A balesetben a férfi – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedett. A Celldömölki Rendőrkapitányság a baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben a megváltozott út és időjárási körülményeknek megfelelően, fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel közlekedjenek.

... hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában