újraélesztették

2017.09.08. 20:34

Házfalnak csapódott a személyautó: sikeresen újraélesztették a sofőrt a rendőrök

HORVÁTZSIDÁNY Két jár-őröző rendőr élesztett újra egy embert, aki vezetés közben lett rosszul, és autójával házfalnak csapódott.

Vas Népe

Csütörtökön két járőröző rendőr arra lett figyelmes, hogy Horvátzsidányban egy házfalba csapódva áll egy autó, amely nem sokkal korábban megelőzte őket. Kiderült, hogy a sofőr, egy nő valószínűleg vezetés közben lett rosszul, majd autójával a házfalba csapódott. A nőnek nem sokkal később megállt a szíve, de a szinte azonnal a helyszínre érkező két rendőr ezt még időben észrevette, és megkezdte az újraélesztést. A művelet sikeres volt, a kiérkező mentők stabilizálták az állapotát, és kórházba szállították a 30 éves hölgyet. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő segítségével vizsgálják.

Eszméletlen állapotban találtak a sofőrre, aki egy lakóház oldalának vezette kocsiját Fotó: Simon István

A rendőrség közleményt adott ki az esettel kapcsolatban: „A horvátzsidányi körzeti megbízott, Sztanik Krisztián rendőr főtörzszászlós és Sipos Noémi rendőr őrmester, a Kőszegi Rendőrkapitányság járőre szolgálata ellátása során Csepreg felől Kőszeg irányába közlekedett 2017. szeptember 7-én 15 óra 28 perc körül. Horvátzsidányba érve észlelték, hogy egy, korábban előttük elhaladt személygépkocsi az egyik lakóház oldalának ütközött. Munkatársaink odasiettek a balesetet szenvedett járművezetőhöz, akit eszméletlen állapotban találtak. Mivel pulzusa nem volt tapintható, kiemelték a járműből, és haladéktalanul megkezdték a nő újraélesztését. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínre érkezésüket követően stabilizálták a beteg állapotát, és kórházba szállították.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában