újraélesztették

2017.09.08. 20:34

Házfalnak csapódott a személyautó: sikeresen újraélesztették a sofőrt a rendőrök

HORVÁTZSIDÁNY Két jár-őröző rendőr élesztett újra egy embert, aki vezetés közben lett rosszul, és autójával házfalnak csapódott.

Vas Népe

Eszméletlen állapotban találtak a sofőrre, aki egy lakóház oldalának vezette kocsiját Fotó: Simon István

Csütörtökön két járőröző rendőr arra lett figyelmes, hogy Horvátzsidányban egy házfalba csapódva áll egy autó, amely nem sokkal korábban megelőzte őket. Kiderült, hogy a sofőr, egy nő valószínűleg vezetés közben lett rosszul, majd autójával a házfalba csapódott. A nőnek nem sokkal később megállt a szíve, de a szinte azonnal a helyszínre érkező két rendőr ezt még időben észrevette, és megkezdte az újraélesztést. A művelet sikeres volt, a kiérkező mentők stabilizálták az állapotát, és kórházba szállították a 30 éves hölgyet. A baleset körülményeit igazságügyi szakértő segítségével vizsgálják.

Eszméletlen állapotban találtak a sofőrre, aki egy lakóház oldalának vezette kocsiját Fotó: Simon István

A rendőrség közleményt adott ki az esettel kapcsolatban: „A horvátzsidányi körzeti megbízott, Sztanik Krisztián rendőr főtörzszászlós és Sipos Noémi rendőr őrmester, a Kőszegi Rendőrkapitányság járőre szolgálata ellátása során Csepreg felől Kőszeg irányába közlekedett 2017. szeptember 7-én 15 óra 28 perc körül. Horvátzsidányba érve észlelték, hogy egy, korábban előttük elhaladt személygépkocsi az egyik lakóház oldalának ütközött. Munkatársaink odasiettek a balesetet szenvedett járművezetőhöz, akit eszméletlen állapotban találtak. Mivel pulzusa nem volt tapintható, kiemelték a járműből, és haladéktalanul megkezdték a nő újraélesztését. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínre érkezésüket követően stabilizálták a beteg állapotát, és kórházba szállították.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában