Baleset

2019.02.08. 15:28

Három autó ütközött össze Szombathelyen, a Zanati úton – Gyerekek is ültek az egyik járműben

A balesetben a Daewoo-ban egy ember könnyebben megsérült, két fiatal gyereket pedig kivizsgálásra kórházba szállították, mivel ők nem nem ültek gyerekülésben.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Szombathelyen, a Zanati úton forgalmi okokból állt meg a kocsisor, de ezt egy Toyota terepjáró vezetője későn vette észre, és a sor végén álló Daewoonak ütközött, amit az előtte álló Volkswagennek lökött. A balesetben a Daewoo-ban egy ember könnyebben megsérült, két fiatal gyereket pedig kivizsgálásra kórházba szállították, mivel ők nem nem ültek gyerekülésben.

Fotó: Horváth Balázs

 

A helyszínre több rendőrautó is érkezett, mivel a Daewooban ülők, és a helyszínre érkező rokonaik hangos veszekedésbe kezdtek. A Daewoo egyébként rossz műszaki állapotban volt, a gumijai is teljesen simára voltak kopva.

A Daewooban utazó család a mentőkkel és a rendőrökkel is veszekedésbe kezdett, amikor a két gyereket kivizsgálásra kórházba akarták szállítani, mivel a Daewooban nem volt gyerekülés, így utaztak benne a gyerekek a baleset idején. A családnak csak hosszas győzködés után sikerült megmagyarázni, hogy az orvosi vizsgálat a gyerekek érdekeit szolgálja.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában