Rendőri intézkedések

2020.01.19. 09:02

Ketten is eltiltás hatálya alatt vezettek Szombathelyen

A szombathelyi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a két férfit.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A járőrök 2020. január 18-án Szombathelyen, a Váci Mihály utcában intézkedtek egy személygépkocsival közlekedő helyi férfival szemben. Az intézkedés során megállapították, hogy a 30 éves gépkocsivezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban – írja hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ugyancsak Szombathelyen, a Söptei úton igazoltattak egy férfit a rendőrök, aki gépkocsival közlekedett 2020. január 18-án, a reggeli órákban. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a 27 éves szombathelyi sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban.

Mindkét férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették. Velük szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában