Kékfény

2020.11.06. 10:31

Szóváltás fajult tettlegességig – súlyos testi sértés miatt kell felelnie a szombathelyi férfinak

A Szombathelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó: pixabay.com

A rendőrség munkatársai 2020. augusztus 9-én elfogták és a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 37 éves helyi lakost, aki Szombathelyen, a vásárcsarnok területén szóváltást követően ököllel arcon ütött és megrúgott egy szintén helyi férfit. A nyomozók a bántalmazó férfit az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak – adta hírül a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügy vizsgálatát a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Szombathelyi Járási Ügyészségnek.

Az ügy részletei:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/verekedes-a-szombathelyi-vasarcsarnokban-az-szkka-vezetoedzoje-orvosi-kezelesre-szorult-az-incidens-utan-4183712/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában