baleset

2021.02.21. 19:24

Lelépett a vétkes, előzésből lett baleset Sárvár közelében

A balesetet okozó személyautó elhajtott a helyszínről.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Vasárnap este közlekedési baleset történt Sárvár közelében, a 84-es főúton. Egy Rábapaty irányába haladó személyautó vezetője figyelmetlenül kezdett kocsisort előzni a 84-es főúton. A szemből, Sárvár felé haladó Saab vezetője ezért, hogy elkerülje a frontális ütközést, inkább az út melletti árokba kormányozta az autót.

Fotó: Horváth Balázs

Az ütközést sikerült elkerülnie, a balesetet okozó személyautó elhajtott a helyszínről, pedig biztosan észlelnie kellett a sofőrnek a balesetet. Az esetnek több szemtanúja is volt, akik azonnal megálltak, illetve forgalmat figyelő kamera is található Rábapatyon és Sárvárnál is, így remélhetőleg megtalálják az okozót.

Fotó: Horváth Balázs

A mentés és a helyszínelés ideje alatt egy sávon, váltott irányban, rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom, de több autós sem vette figyelembe a rendőrök jelzéseit. Volt aki a rendőr állj jelzése ellenére behajtott a területre, majd még rá is dudált az út közepén, láthatósági mellényben forgalmat irányító rendőrre. A rendőr ezután figyelmeztette, hogy azonnal álljon meg, mivel szemből forgalom érkezik, a sofőr ezután még vitatkozni is kezdett, hogy miért nem áll már arrébb a rendőr, hogy ő haladhasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában