Baleset

2021.07.29. 11:00

Kiszakadt egy kamion kereke, több autót is letarolt a 84-es úton – fotók, videó

Információink szerint a kamion a baleset helyszínétől körülbelül 35 km-re lévő Szelestéről indult, ahol szervizelésen esett át.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Csütörtök délelőtt egy MAN kamion haladt a 84-es úton Sárvár felől Jánosháza irányába, amikor Borgáta közelében a vontató egyik kereke kiszakadt. Az elszabadult kerék pattogva áttért a szembejövő sávba, ahol két autó még ki tudta kerülni, de ezután egy Volkswagen tükrét már letörte, majd a kerék teljesen a szembejövő sávba pattogott, ahol az utolsóként érkező Audi vezetője már nem tudott kitérni előle és frontálisan ütközött vele. A nehéz kerék szerencsére épp nem úgy pattant, hogy az autó tetején vagy szélvédőjén landolt, így a sofőr sérülések nélkül megúszta a találkozást csak az autó tört teljesen össze.

Információink szerint a kamion a baleset helyszínétől körülbelül 35 km-re lévő Szelestéről indult, ahol szervizelésen esett át.

A mentés idején a 84-es főút érintett szakaszán rendőri irányítás mellett, váltott irányban haladhatott a forgalom.

A baleset miatt torlódás alakult ki a környéken és ismét voltak olyanok, akik képtelenek voltak kivárni a körülbelül 5 perces plusz időt, és például két terepjáró a feltorlódott autókat az út melletti mezőgazdasági területen keresztül, az árkon is áthajva próbálta meg kikerülni.

A fent említett eset
Fotó: Horváth Balázs

Ezzel körülbelül 1 percet nyertek, viszont mivel a forgalom épp elindult abból az irányból, így az autók elé bevágva balesetveszélyt is okoztak.

VIDEÓ:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában