Lakosság segítségét kérik

2022.06.17. 08:33

Keresi a rendőrség azt a nőt, aki Szombathelyen ütött el egy kerékpárost, majd elhajtott a helyszínről

A Szombathelyi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18030/808/2022. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Anyagi kárral végződött közlekedési baleset történt 2022. május 31-én, 16 óra 45 perckor, Szombathelyen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő, egy Citroën C4 típusú személygépkocsival közlekedett a Vörösmarty Mihály utcában, amikor – a forgalomirányító fényjelző készülék zöld jelzésénél – jobbra kanyarodása során, a Semmelweis Ignác utcában elsodort egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen kerékpározó személyt. Az ütközés következtében a kerékpáros a járművéről a földre esett. A gépkocsivezető a helyszínen megállt, majd adatai hátra hagyása nélkül, továbbhajtott.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában