Baleset

2022.08.23. 07:07

Házfalnak csapódott egy autó hajnalban Szombathelyen - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Kedden hajnali 5 óra előtt egy Opel személyautó haladt Szombathelyen a Körmendi úton a városból kifelé, amikor a szakadó esőben egy jobbra ívelő kanyarban az autó megcsúszott a vizes úton, a sofőr pedig elvesztette uralmát a jármű felett. Az Opel sodródás közben áthajtott a magas padkán az út jobb oldalán, majd a járdán egy házfalnak csapódott. A sofőr a balesetben könnyebben megsérült, a mentők kórházba szállították. A sérült és defektes járművet később fogják elvinni a helyszínről.

 

A mentés és a helyszínelés idején az egyik forgalmi sávot le kellett zárni, amikor a szakadó esőben és sötétben egy felkapcsolt lámpa nélkül érkező autó áthajtott a rendőrök bójáin, amikkel az egyik forgalmi sáv volt lezárva, az autó pedig mintegy száz métert vonszolta maga alatt az elütött bóját mielőtt a sofőr félreállt. Az autó vezetője kiszedte a bóját az autó alól, majd visszasétált a baleseti helyszínelőhöz és bocsánatot kért a figyelmetlenségéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában