Különös ismertetőjegyek

2022.08.03. 20:00

Úgy halt meg két férfi Szombathelyen, hogy évtizedek óta senki sem tud róluk

Az egyik férfi 1999 áprilisában halt meg a Szombathely-Vép vasútvonal mellett, a másik pedig 2002 márciusában hunyt el Szombathelyen, a kórházban. Vas megyében két ismeretlen holttest esetében van mind a mai napig érvényben rendőrségi körözés.

police.hu

Forrás: pixabay.com

A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint, a 60-65 év körüli, 178 centiméter magas férfi holttestére 1999. április 19-én találtak rá a Szombathely-Vép vasútvonal mellett. A szakértő a halál beálltát négy-öt nappal korábbra tette. 

A férfi ruhájában egy szürke zoknit, reklámtáskát, a vasúti tehervagon alatt pedig 907 forint készpénzt találtak. 

Különös ismertetőjegyei: haja ősz, a homlokán két oldalt kopaszodik, szemöldöke ívelt, dús, orra ívelt. Testének több pontján bőrelváltozások voltak.  

A másik eset 2002 tavaszán történt.  

Az 55-60 éves, 160 cm magas férfit március 25-én, Szombathelyről a Károlyi Gáspár térről szállították be a Markusovszky-kórházba. Ezt követően rövidesen elhunyt.  

A férfinél egy 2 deciliteres konyakot, fekete szíjas karórát, asztmás rohamra sprayt, valamint 40 forint készpénzt találtak. 

Különös ismertetőjegyei: haja 7-8 centiméter hosszú, sötétbarna, de voltak benne ősz hajszálak is, szeme zöldes-barnás. Testét pigmentfoltok tarkítják, a jobb vádlija területén ragtapasszal fedett fekélyes seb, a jobb comb belső felszínén barna anyajegy, a hát felszínén a jobb vese területén anyajegy, jobboldalt, a medencecsont mellett műtéti heg volt - tájékoztat a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában