Baleset

2022.11.11. 20:12

Súlyos baleset Sárvárnál, megforduló autóba csapódott egy jármű - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Pénteken este egy Opel személyautó haladt Sárváron, a Celli úton a városból kifelé. A jármű nagyon lassan, az út szélére húzódva, elakadásjelzővel haladt. Az Opelt kikerülte egy jármű, majd érkezett egy Rover is szintén azonos irányban az Opellel, és ennek a vezetője is a másik jármű után ki akarta kerülni a lassan haladó autót. Az Opel vezetője azonban az első jármű elhaladása után hirtelen balra kormányozta az autót, mert meg akart fordulni, viszont így épp a Rover elé kanyarodott. A Rover vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést, az Opel oldalába csapódott a járművel. 

 

Az ütközés következtében az Opel vezetője súlyosan megsérült és beszorult az összetört járműbe, a sárvári tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki az autóból. A Roverben három utas sérült meg könnyebben, őket és az Opel súlyos sérült vezetőjét is a mentők a szombathelyi kórházba szállították. A mentés és a helyszínelés idején teljes útlezárás volt érvényben. A baleset helyszínén, ahol az Opel meg akart fordulni, záróvonal van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában