Helyi kék hírek

2022.12.09. 19:34

Továbbra is várják a jelentkezőket

A „Legyél Te is szerződéses határvadász” toborzó kampány jelenleg is tart.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon továbbra is folyamatos a határvadászok toborzása.

A határvadászok fő feladata az államhatár védelme, az államhatáron történő illegális belépési kísérletek megakadályozása, továbbá az illegálisan belépett személyek feltartóztatása és az ideiglenes biztonsági határzáron történő átkísérése.

Toborzó munkatársaink több helyszínen is várják az érdeklődőket.

Szombathelyen, 2022. december 14-én, 18 óra és 20 óra között az Aréna Savaria Sportkomplexumban megrendezésre kerülő kosárlabda-mérkőzés helyszínén kérhetnek felvilágosítást toborzóinktól.

Szombathelyen, 2022. december 16-án, 13.00 óra és 16 óra között, az Ifjúság téren megrendezésre kerülő Adventi vásáron várják az érdeklődőket toborzóink, ahol szórólapokkal és a határvadász szolgálattal kapcsolatos hasznos információkat osztanak meg.  

Sárváron, pedig az Aréna melletti piacon, 2022. december 18-án, 9 óra és 10 óra közötti időben osztanak szórólapot munkatársaink, ahol a képzéssel és a határvadász szolgálattal kapcsolatos információkat kérhetnek az érdeklődők - olvasható a police.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában