Gyorsan elfogták őket

2023.01.11. 09:37

Celldömölki üzemből loptak ki nagy értékű villanymotorokat az ott dolgozók

A celldömölki rendőrök néhány nap alatt elfogták azt a három vasi férfit, akik több, nagyobb értékű villanymotort tulajdonítottak el egy helyi üzemből.

vaol.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtésnek és a gyors információszerzésnek köszönhetően három, Sárvár környéki férfit hallgattak ki az ügyben gyanúsítottként. A megalapozott gyanú szerint, egy celldömölki üzem dolgozója segítette társait abban, hogy az üzem területéről több, nagy értékű, hajtóműves villanymotort, valamit rézkábelt tulajdonítsanak el. A lopott motorokat internetes árukereső oldalakon, valamint erre szakosodott vevőkön keresztül, töredékárért értékesítették - tájékoztat a police.hu.

A cselekménnyel megalapozottan gyanúsítható, büntetett előéletű 41 éves, 46 éves, valamint 34 éves férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Celldömölki Rendőrkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában