Tűzesetek

2023.02.14. 11:47

Kigyulladt és a felismerhetetlenségig kiégett egy autó és egy lakókocsi Vas vármegyében - fotók

Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Kolics Zoltán

Tegnap délután és ma hajnalban is lángoló gépjárművekhez riasztották a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság egységeit. 

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személygépjármű tegnap este Csönge külterületén. A lángokat a sárvári hivatásos, valamint a csöngei és pápoci önkéntes tűzoltók fékezték meg, majd további izzó részeket keresve hőkamerával átvizsgálták, illetve visszahűtötték a roncsot. Az autó vezetője az elsődleges információk alapján könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat szakemberei kivizsgálásra kórházba szállították - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Forrás: Kolics Zoltán 

Hajnalban pedig egy lakókocsi gyulladt ki Sárváron, a kemping területén. Ott is a sárvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be: egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet, közben pedig egy propán-bután gázpalackot is kihoztak a járműből. A kocsi teljesen kiégett, de a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek át annak környezetére. Mialatt a tulajdonos lecsatolta a személyautójáról az égő vontatmányt, könnyebb sérüléseket szenvedett, őt a mentők ellátták. A négytagú család a kempinghez tartozó hotelben kapott ideiglenes szállást.

Fotós: Kolics Zoltán 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában