Összegzés

2023.02.16. 09:17

Kilenc baleset a mérleg az elmúlt 24 órában Vas vármegyében

police.hu

Fotó: Horváth Balázs

A nedves úttesten csúszott meg a gépkocsija annak a 28 éves sofőrnek, aki tegnap, a reggeli órákban szenvedett közlekedési balesetet Szombathelyen, a Csaba úton. A sofőr a Sólyom utca irányából a Szent Gellért utca irányába tartott, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette uralmát járműve felett, átsodródott a szemközti forgalmi sávba és összeütközött egy ott közlekedő gépkocsival, majd tovább sodródva a szalagkorlátnak ütközött. A baleset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja - írta a police.hu.

A járőrök egy 49 éves férfit igazoltattak Répcelakon, valamint egy 24 éves fiatalt Sárváron. Az intézkedések során megállapították, hogy a férfi ellen a Soproni Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki pénzbírság be nem fizetése miatt, a fiatalt a Sárvári Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt körözte. A rendőrök mindkét személyt elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.

A celldömölki egyenruhások a délutáni órákban, a Tokorcs felé vezető úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. Az intézkedés során megállapították, hogy a pápai férfit a Szombathelyi Törvényszék a vezetéstől végleg eltiltotta. A rendőrök a pápai sofőrt előállították és vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. február 15-én 5 óra és 2023. február 16-án 5 óra közötti időben egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Nyolc, anyagi kárral végződött balesetnél is intézkedtek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában