Baleset

2023.03.16. 09:48

Őz ugrott az autó elé, árokba csapódott az autó Sitkénél

Öt balesetről érkezett bejelentés a Főkapitányságra.

police.hu

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra a 2023. március 14-én 5 óra és 2023. március 16-án 5 óra közötti időben egy, halálos kimenetelű és egy, könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Három, anyagi kárral végződött balesetnél is intézkedtek a rendőrök.

Közlekedési baleset történt a tegnapi napon a 834-es számú úton, a délutáni órákban Sitke és Hegyközség között. Egy vépi lakos személyautóval közlekedett Sárvár felől Celldömölk irányába. A rendelkezésre álló információk alapján, közlekedése során egy erdős területen áthaladva, a gépjárműve elé egy őz futott. A sofőr azért, hogy az ütközést elkerülje fékezett és autóját balra kormányozta, melynek következtében az árokba csapódott. Az elsődleges orvosi információk alapján a balesetben a gépkocsi vezetője könnyebben megsérült - írja a police.hu.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 44 éves férfi vesztette életét abban a balesetben, amely 2023. március 15-én történt Viszák külterületén. Egy férfi MTZ típusú lassú járművel és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett Kisrákos felől Viszák irányába, egy erdészeti magánúton. Haladása során az egyenetlen úttesten, a pótkocsi rakományának tetején utazó férfi leesett és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a Körmendi Rendőrkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában