Brutális

2023.03.11. 17:01

Tömegbaleset az M1-es autópályán, több autó is kigyulladt - lezárták a sztrádát - fotó

A sérültek között gyermek is van.

vaol.hu

Forrás: Bors

Frissítve

18.30 - Újabb információk, fotók, videók ITT

17.13 - 5 kamion és 37 jármű ütközött össze Herceghalom térségében

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 11-én 14 óra 25 perc körül az M1-es autópálya 26-os kilométerszelvényénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon öt kamion és 37 személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint a balesetben 19 jármű kiégett, összesen 26 ember sérült meg,  melyből 6 személy életveszélyes,  7 fő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

​A rendőrök az M1-es autópályát mindkét irányban lezárták - közölte a rendőrség.

Korábban írtuk:

Tömegbaleset történt az M1-es autópálya 30-as kilométerszelvényénél, Mány térségében, a Győr felé vezető irányban. A Bors információi szerint a sérültek száma eléri a 20 főt, köztük gyermek is van.

A katasztrófavédelem beszámolója szerint a baleset következtében több gépkocsi is kigyulladt, a helyszínre a tatabányai, a bajnai, a törökbálinti hivatásos, a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kiérkezett, és további tűzoltóegységek tartanak a helyszínre. A forgalom mindkét irányban áll az érintett útszakaszon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában