Vádemelés

2023.04.28. 08:13

Anyukája autójával ittasan bukott le Sárváron, elvették a jogsiját, majd később balesetezett a Rába-hídon

vaol.hu

A júliusi baleset a sárvári Rába-hídon

Forrás: VVKI

A Vas Vármegyei Főügyészség közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség ittas járművezetés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki 2022 júliusában, Sárvár lakott területén édesanyja személygépkocsiját közepes fokban ittasan vezette. Közúti ellenőrzés során a járőrök az ittas sofőr vezetői engedélyét elvették és előállították. A rendőri intézkedést követően a vádlott ismételten gépkocsiba ült, ittassága miatt azonban elveszítette uralmát a jármű felett és a Rába folyó felett átívelő híd tartóoszlopának ütközött. A járási ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés, pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás mellett a megvádolt férfi pártfogó felügyeletének elrendelését indítványozta. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Sárvári Járásbíróság fog dönteni.

Ahogy arról beszámoltunk, a baleset miatt hosszú hónapokig korlátozták a forgalmat a hídon, december végén végeztek a javító munkálatokkal. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában