Összegzés

2023.05.02. 10:47

A hosszú hétvégi számai a vasi utakról: 15 baleset történt, 5 ittas vezetőt is fogtak a rendőrök

Az egyenruhások az elmúlt napokban is kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Illusztráció!

A Vas vármegyei egyenruhások 2023. április 28-án 5 óra és 2023. május 2-án 5 óra közötti időben egy, súlyos, három, könnyű és tizenegy, anyagi kárral végződött közlekedési balesetnél intézkedtek - írják hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Öt olyan járművezetőt is igazoltattak, akik szeszes ital fogyasztását követően vettek részt járművükkel a közúti forgalomban. Az egyik gépkocsivezető Kőszegen, anyagi káros közlekedési balesetet is okozott, egy szombathelyi sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett.

Négy sofőrrel szemben vezetői engedélyük elvétele mellett büntetőeljárást, az ötödik sofőrrel szemben szabálysértési eljárást is indítottak a rendőrök.

A szombathelyi egyenruhások egy 49 éves férfivel szemben intézkedtek a Bem József utcában 2023. május 30-án, az esti órákban. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi ellen a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A körözött személyt a rendőrök elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában