Többen kaptak elismerést

2023.05.25. 17:53

Közgyűlését tartott a Répcelaki Polgárőr Egyesület - Az év végén lemond posztjáról az elnök

Megtartotta éves közgyűlését a Répcelaki Polgárőr Egyesület. Az ülés főként az elmúlt év értékeléséről szólt, emellett Könczölné Bernáth Ilona, elnök bejelentette: az év végén lemond tisztségéről.

Polgár Patrícia

Forrás: Winkler Krisztina

Az ülésen az összegyűlteket Könczölné Bernáth Ilona, az egyesület elnöke köszöntötte, majd megtartotta a szerveződés éves beszámolóját. Szólt a mindennapi szolgálati feladatokról, a megyei és országos rendezvényeken való szereplésekről. Elmondta, a tagok közül többen is kaptak elismerést az elmúlt évben: Tóth Sándorné és Nagy János a megyei közgyűlés elnökének tárgyjutalmát kapta meg, Kiváló Polgárőr Emlékérmet vehetett át Berényi Ferenc és Boros Ferenc.

Az elnök arról is beszélt, az év végén lemond tisztségéről. - Polgárőr maradok, de a vezetői munka terhét a fiatalokra hagynám. Tehetem ezt nyugodt szívvel, mert kitűnő utánpótlásunk van - fogalmazott. Ennek előkészítésére Jelölő Bizottságot hoztak létre Fehérné Istenes Irén, Biró Józsefné és Horváthné Kiss Zsuzsanna részvételével.

Ezt követően után Németh János a Felügyelő Bizottság tevékenységéről számolt be.

A gyűlésen részt vett Szabó József polgármester, Varga Miklós, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség járási koordinátora és Burka Norbert a VMPSZ elnökségi tagja, akik mind méltatták az önkéntes szervezet munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában