Bűncselekmény

2023.07.24. 14:00

Betörtek Szombathelyen egy Fő téri kávéházba - Az esetet felvette a biztonsági kamera - fotók

Vasárnapra virradó éjszaka feltörték a Fő téren működő Art Café kávézót. A tettes az ajtót befeszítve jutott be az épületbe, ahol – miután magához vett néhány értékesnek gondolt tárgyat – távozott. Az üzlet biztonsági kamerái az esetet rögzítették.

Óvári Gábor

Forrás: VN

A felvételeken jól látszik az egész bűncselekmény, az ajtó feltörésén át egészen az értékek eltulajdonításáig. Bár úgy értesültünk, hogy a tettest elfogták, ezt az információt a  rendőrség érdeklődésünkre egyelőre nem erősítette meg, arra hivatkozva, hogy folyamatban lévő ügyben nem áll módjukban nyilatkozni. 

Forrás: VN

Varga Valdemár, az Art Café tulajdonosa azonban kérdésünkre elmondta, hogy a tettes szombaton éjjel fél tizenegy előtt néhány perccel kifeszítette a kávézó ajtaját, majd a helyiségből elvitte azt, amit éppen talált, főleg a munkához használt eszközöket, így telefonokat, rendelésfelvevő gépeket, de parfümöket is. Készpénzt nem talált. „Háromszor-négyszer feszült neki az ajtónak, mire a zár engedett, és az kiszakadt a helyéről”- mondta el az ismert vállalkozó. Amint megtudtuk, a riasztó is megszólalt, a kamerák pedig felvették az esetet. De senki nem jelentette a bűncselekményt, reggel a tulajdonos vette észre, hogy az üzlet ajtaját betörték. Hozzátette: az okozott kárközel háromszázezer forint.

Forrás: VN
Forrás: VN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában