Hamar elfogták

2023.07.03. 15:36

Órákon belül rendőrkézre került a kemenssömjéni rongáló

Tömböly Ágnes

Forrás: Police.hu

Közleményt adott ki a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság a kemenssömjéni polgármesteri hivatalban történt rongálás kapcsán.

Abból megtudtuk:  július 1-jén szombaton érkezett bejelentés a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, hogy egy ismeretlen személy a Kemenessömjéni Polgármesteri Hivatal udvarán több tárolóhelyiséget feltört, és onnan munkagépek indítókulcsát tulajdonította el.

A nyomozás során beszerzett információk és adatgyűjtések eredményeként a celldömölki rendőrök még ugyanazon a napon elfogták és előállították azt a 28 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a cselekmény elkövetésével. A férfi lakásán tartott kutatás során az indítókulcsokat a rendőrök megtalálták, azokat lefoglalták.

A rongálót, aki több épület ajtaját felfeszítette, gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tett. Vele szemben büntetőeljárást folytat a Celldömölki Rendőrkapitányság dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - közölte a Vas Vármegyei Rendőrfőkapitányság.  

Az ügy előzménye az alábbi linken olvasható:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában