Eljárás indult ellene

2023.07.20. 12:24

Rendszeresen "hálapénzt" szedett be betegeitől egy celldömölki orvos

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján, velük szorosan együttműködve folytatott nyomozást a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy celldömölki orvossal szemben vesztegetés elfogadása bűntett megalapozott gyanúja miatt - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A vármegyei nyomozók az eljárás során beszerzett információk, tanúvallomások, valamint más bizonyítékok alapján az orvost kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a nő összesen 23 alkalommal kért pénzt az egészségügyi intézményben elhelyezett, ápolása alatt álló betegek hozzátartozóitól azért, hogy a páciensek hosszabb távon részesüljenek fekvőbeteg-ellátásban.

Bűnös tevékenységével a nő több mint 4 millió forinttal gazdagodott. A vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók a bűncselekménnyel szerzett pénzt lefoglalták, valamint zár alá vették.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságon a büntetőeljárást befejezték, az iratokat megküldték a Vas Vármegyei Főügyészségnek.

Forrás: Police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában