Öszegzés

2023.08.21. 10:20

A vasi sofőr eltiltás alatt vezetett, utasát pedig körözték a rendőrök

Mindkét férfit előállították a celldömölki rendőrök. Az elmúlt három napban két ittas vezetőt is kiszűrtek a vasi rendőrök a forgalomból.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: MW/archív

Fotó: Huszár Márk

Vasárnap, a hajnali órákban egy bérbaltavári gépkocsivezetőt igazoltattak az egyenruhások Celldömölkön, a Pápai úton. Az intézkedés során megállapították, hogy a gépkocsi vezetőjét a Győri Járásbíróság a járművezetéstől már korábban eltiltotta, az autóban utasként közlekedő férfit pedig a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság körözi. Mindkét személyt előállították a celldömölki járőrök.

Az elmúlt 72 órában két sofőrt igazoltattak a rendőrök a vármegye útjain, akikkel szemben intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így őket további mintavételre előállították. A balogunyomi és a felsőcsatári férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában