Rendőri intézkedések

2023.11.29. 10:18

Forgalomból kivont teherautójával bukott le az M86-os autóúton egy sofőr

Rendszámcsere miatt indult büntetőeljárás egy pápai sofőrrel szemben, egy ittas kerékpáros szenvedett balesetet az elmúlt 24 órában a vármegyében.

Vaol.hu

Forrás: VN-archív

Fotó: Unger Tamás

Az M86-os autóúton igazoltattak a rendőrök egy 30 éves autóst, aki tehergépkocsival közlekedett. Az intézkedés során megállapították, hogy a pápai férfi a forgalomból kivont teherautójára egy másik járműre, ideiglenesen kiadott hatósági jelzést szerelt fel. A sofőrt a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak - tájékoztat hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Egy helyi kerékpáros szenvedett könnyű sérüléseket Szombathelyen, a Paragvári utcában amikor haladása során elvesztette uralmát a kerékpár irányítása felett és az úttestre esett. A biciklis férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vele szemben szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában