Helyi kék hírek

2023.12.11. 15:41

Autótűzhöz riasztották a tűzoltókat

Személyautó motortere égett pénteken, míg a lerakodott por gyulladt ki egy falemeztermékek gyártásával foglalkozó üzem szellőzőcsövében szombaton.

Vaol.hu

Személyautó motortere égett pénteken délelőtt a szombathelyi Szőllősi sétányon. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezéséig az ott tartózkodók porral oltó tűzoltó készülékekkel a tüzet eloltották. Az egység az áramtalanítást követően vízsugárral az autó motorterét visszahűtötte, valamint hőkamerával megvizsgálta. 

Szárító szellőzőcsövében lerakódott por égett szombaton reggel egy magyarszecsődi falemeztermékek gyártásával foglalkozó cég telephelyén. A tűzesethez a körmendi és a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, munkájukat a Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette. Az egységek két vízsugárral a tüzet eloltották, majd átvizsgálták a szárítórendszert, de további izzást nem tapasztaltak - közölte a katasztrófavédelem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában