Helyi kék hírek

2023.12.18. 16:31

Rába-hídon történt balesethez is vonultak a hétvégén

Négy műszaki mentéshez riasztották a Vas vármegyei tűzoltókat a hétvégén.

Vaol.hu

Rosszullét miatt riasztották a szombathelyi hivatásos és a Vas vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltóit pénteken délután egy szombathelyi, Csillag utcai családi házhoz. Az egység az ingatlanban méréseket végzett, mérőműszereik kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. A tűzoltók a helyszínre kérték a gázszolgáltató szakembereit - adta hírül a katasztrófavédelem. 

A körmendi Rába-hídon történt baleset pénteken este. Egy személyautó a hídfejnek ütközött, majd a híd közepéig haladt és ott állt meg. A város hivatásos tűzoltói megvizsgálták a járművet és annak környezetét. Az egység megállapította, hogy az ütközés során a gázvezeték megsérült, ezért a helyszínre kérte a gázszolgáltató szakembereket. 

Tizenöt méter magasan lógó faág veszélyeztette a forgalmat tegnap délelőtt a szombathelyi Árpád úton. A város hivatásos tűzoltói magasból mentő tűzoltó gépjárműről motoros láncfűrésszel eltávolították a faágat. 

Szivárgott a gáz tegnap délután egy kamondi, Táncsics utcai lakatlan családi ház gázbekötésénél. A celldömölki önkormányzati és a jánosházi önkéntes tűzoltók vízsugárral biztosították a helyszínt, odakérték a gázszolgáltató szakembereit is. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában