Összegzés

2023.12.11. 09:29

Tizenkilenc baleset a vasi utakon - Többen is megsérültek a hétvégén

Az elmúlt három nap eseményei számokban.

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Balogh Ákos

Vas vármegyében 2023. december 8-án 5 óra és 2023. december 11-én 5 óra közötti időben négy személyi sérüléssel végződő közlekedési balesetről, valamint tizenöt anyagi kárral járó ütközésről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

A megváltozott időjárási körülmények sokszor váratlan helyzetek elé állíthatják a járművezetőket, ezért fontos, hogy a sofőrök is felkészültek legyenek. Kizárólag a téli időjárásra alkalmas gépjárművekkel induljanak útnak! Legyenek türelmesek és fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Az elmúlt három napban a járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek, akik anyagi káros balesetet is okoztak. Egy körmendi sofőrt a 86-os számú főút 69-es kilométerszelvényében, egy kámi autóst pedig Szombathelyen igazoltattak a rendőrök, akiknél az alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őket további mintavételre előállították. Vezetői engedélyüket a helyszínen elvették és velük szemben büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság nem győzi hangsúlyozni, hogy akik ittasan vagy bódultan járművet vezetnek, elfogadhatatlan kockázatot vállalnak, és mások életét is veszélyeztetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában