Rendőrségi hírek

2024.01.05. 08:11

Az elmúlt 24 órában történt - Ittas vezetés, előállítás

Vaol.hu

Vas vármegyében 2024 január 4-én 5 óra és 2024. január 5-én 5 óra közötti időben kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az egyenruhások 2024. január 4-én két olyan helyi sofőrrel szemben is intézkedtek, akik nem rendelkeztek vezetői engedéllyel. Egy 24 éves járművezető balesetet is okozott Szombathelyen, amelyben egy utas könnyebben megsérült. A rendőrök mindkét autó vezetőjét előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették őket és engedély nélküli vezetés miatt eljárást kezdeményeztek velük szemben.

Egy ittas sofőrt is kiszűrtek a forgalomból Celldömölkön a járőrök. Az igazoltatás során a férfival szemben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda, ezért őt előállították és vezetői engedélyének elvétele mellett büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben.

Egy helyi lakost igazoltattak a rendőrök Szentgotthárdon, akiről megállapították, hogy vele szemben a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja több elfogatóparancsot is kibocsátott, mivel nem kezdte meg szabadságvesztésének letöltését. A férfit a járőrök a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták - közölte a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában