Összesítés

2024.01.19. 08:09

Egy ittas és egy jogsi nélkül vezető sofőrt is megfogtak a vasi rendőrök

Vas vármegyében 2024. január 18-án 5 óra és 2024. január 19-én 5 óra közötti időben egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vaol.hu

Forrás: Pixabay

Az elmúlt 24 órában egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek a körmendi egyenruhások. Az igazoltatás során alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott a sofőrrel szemben, ezért őt előállították további mintavételre. A járőrök a vezetői engedélyét a helyszínen elvették és büntetőeljárást kezdeményeztek vele szemben ittas járművezetés miatt - írta a police.hu.

Egy 22 éves gépkocsivezetőt igazoltattak a rendőrök Sárváron 2024. január 18-án a kora reggeli órákban. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őt előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Vele szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában