Letartóztatták

2024.01.30. 11:59

Nyolc vasi helyszínről lopott egy fiatal: többek között munkagépet, napelempaneleket is elvitt - fotók

Szombathelyről és Csipkerekről vitt el munkagépet, gázolajat, napelempanelt és kábeleket egy 21 éves vasi férfi, akinek a lopásokhoz mindig akadt társa is.

Vaol.hu

Forrás: Police.hu

A szombathelyi rendőrök egy 21 éves férfi ellen folytattak eljárást, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023-ban nyolc helyszínről lopott nagy értékű tárgyakat és járművet a társaival. Februárban két férfival egy szombathelyi telephelyről vitt el egy emelőkosaras darut, amelyet végül a nyomozók lefoglaltak, így a kár megtérült - írja hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

További hat szombathelyi és egy csipkereki telephelyről, építési telekről zsákmányolt különböző réz- és földkábeleket társaival, de volt olyan helyszín is, ahonnan gázolajat és fűkaszát vagy éppen napelempaneleket vittek magukkal. A vasi férfit és öt társát gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. A 21 éves elkövetőt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: Police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálói a jelentős értékre elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt folytatott eljárást befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában