Baleset

2024.01.16. 21:28

Robbanás rázta meg az ipari parkot a szomszédos vármegyében, két mentőhelikopter szállította kórházba a súlyos sérülteket - videó

Kedd délután két mentőhelikopter érkezett Zircre, a 82-es főút közelében szálltak le. A súlyos sérülteket jelenleg a győri Petz-kórházban kezelik.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

"A helyszínre két mentőhelikoptert és több mentőgépkocsit is riasztottunk, a helyszínről két középkorú férfit súlyos-életveszélyes állapotban légi úton, további négy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel földi úton szállítottak bajtársaink kórházba" - közölte a robbanás után az Országos Mentőszolgálat.

A Veol.hu információi szerint ahol a baleset történt, annál a zirci cégnél fém-újrahasznosítással foglalkoznak. Többek közt hőkezeléssel távolítják el, mondhatni leégetik a festéket fémekről, és e folyamat közben történt meg a baj.

A súlyos robbanás helyszíne Zircen. Forrás: Zirci Önkormányzati Tűzoltóság

Dr. Villányi Balázs, a győri kórház orvosigazgatója azt közölte a Naplónak, hogy a zirci robbanás helyszínéről két férfit mentőhelikopterrel szállítottak intézményükbe.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház intenzív osztályán látják el a sérülteket; jelenleg állapotuk súlyos, de stabil.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában