Tragédia

2024.02.03. 20:36

Halálos szén-monoxid-mérgezés Toronyban: újabb részletek a helyszínről - fotókkal

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

Szombaton késő délután Toronyba, a Rohonczi utcába riasztották a tűzoltókat. Információink szerint a szobában lévő szén-monoxid érzékelő jelzett be, ezért az ott tartózkodó két családtag a fürdőben lévő férfinak akart szólni, de őt már eszméletlen állapotban találták meg a fürdőszoba ajtajának kinyitása után. A férfit a kiérkező mentők próbálták újraéleszteni, ám ez sajnos nem járt sikerrel, az ötvenes éveiben járó férfi életét vesztette. A helyszínre a szombathelyi és a toronyi tűzoltók, a mentők, a rendőrök és a gázszolgáltató szakemberei érkeztek ki, a tűzoltók mérései a fürdőben kimutatták a veszélyes mennyiségű gáz jelenlétét.

Fotó: Horváth Istvánné

Úgy tudjuk, hogy a fürdőszobában átfolyós, gázos vízmelegítő volt, és műanyag - jól záródó nyílászárók voltak -, a helyiségben pedig nem volt szén-monoxid érzékelő, a szobában lévő pedig mire jelzett, addigra már késő volt.

Fotó: Horváth Istvánné

Korábban írtuk:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában