Kék hírek

2024.02.12. 10:21

Körözött férfit fogtak el a rendőrök Szombathelyen

Vaol.hu

Forrás: police.hu

Vas vármegyében 2024. február 9-én 5 óra és 2024. február 12-én 5 óra közötti időben egy, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

A celldömölki egyenruhások egy 39 éves sofőrrel szemben intézkedtek a 8611-es számú úton. Az igazoltatás során megállapították, hogy a férfi úgy vett részt járművével a közúti forgalomban, hogy őt korábban a Celldömölki Rendőrkapitányság eltiltotta a vezetéstől. Vele szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Egy körözöttet fogtak el a járőrök 2024. február 10-én, az esti órákban Szombathelyen. Megállapították az intézkedés során, hogy a 28 éves férfi ellen a Szombathelyi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki és a Szombathelyi Rendőrkapitányság is körözte. A személyt a rendőrök őrizetbe vették - közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában