Elismerés

2024.02.02. 10:12

Sebők Győző címzetes rendőr főtörzszászlós, az év „iskola rendőre” Vas vármegyében

Az év „iskola rendőre” címmel tüntette ki Sebők Győző c. r. főtörzszászlóst, a Körmendi Rendőrkapitányság körzeti megbízottját dr. Kuczik János r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes és Óberling József r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője. Az elismerést 2024. február 1-jén vehette át Budapesten.

Vaol.hu

Forrás: Vas vármegyei rendőrség

Győző határőrként kezdte hivatásos pályafutását, majd 2008-ban került át az integrációt követően a rendőrségre, ahol körzeti megbízottként lát el szolgálatot. Az „iskola rendőre” programhoz, már annak indulását követő évben, 2009-ben csatlakozott. Azóta a körmendi Olcsay-Kiss Zoltán Általános Iskola „iskola rendőre”. A gyerekeknek nemcsak a baleset-megelőzésről, hanem a bűnmegelőzésről is rengeteg hasznos információt tud átadni, hiszen évek óta DADA rendőrként is részt vesz az iskola életében.

Azt, hogy mennyire jó a kapcsolata a gyerekekkel, mi sem bizonyítja jobban, minthogy rendszeresen kap tőlük rajzokat, kézzel készített „emlékeket”.

Mindemellett pedig Lejlával 🐕‍🦺, a négylábú kollégájával már számos bűnügyi felderítésben segítették a nyomozók munkáját. Lejla vezette nyomra 🔎a rendőröket 2023 októberében a vármegyei dohánybolti betöréseknél is - olvasható a Vas vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában